Advertisement

Gaziantep Son Dakika Yangın - Gaziantep'te Yangın - Son Dakika / 01:19 | suriyeli göçmenin acı ölümü!

Gaziantep Son Dakika Yangın - Gaziantep'te Yangın - Son Dakika / 01:19 | suriyeli göçmenin acı ölümü!. Gaziantep baştarla organize sanayi bölgesi'nde bulunan bir iplik fabrikasında çıkan yangını 15 saat süren söndürme çalışmaları sonucu söndürüldü. Son çıkarılan kapsamlı yapılandırma için ise başvurular 31 ağustos'ta bitecek. İmamoğlu'ndan toplu taşımaya yks ayarı. Gaziantep'te gemi yapımında kullanılan malzemelerin bulunduğu bir depoda yangın çıktı. Gaziantep son dakika haberleri, gazeteleri, internet manşetleri, yazarları, canlı tv ve radyoları.

Organize sanayi bölgesinde bulunan bir elyaf fabrikasının geri dönüşüm bölümünde henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Son çıkarılan kapsamlı yapılandırma için ise başvurular 31 ağustos'ta bitecek. Video haber.gaziantep'teki büyük yangın sonunda söndürüldü! Gaziantep haberleri | gaziantep son dakika haberleri | yerel haberler, gaziantep ile özdeşleşen markaları ağırlıyor. Gaziantep'te gemi yapımında kullanılan malzemelerin bulunduğu bir depoda yangın çıktı.

Son dakika: Gaziantep'te korkutan patlama: 3 yaralı ...
Son dakika: Gaziantep'te korkutan patlama: 3 yaralı ... from iasbh.tmgrup.com.tr
Gaziantep'te gemi yapımında kullanılan malzemelerin bulunduğu bir depoda yangın çıktı. Gaziantep 'in şehitkamil ilçesindeki özel bir hastanesinin bodrum katındaki enerji depolama odasında, aşırı ısınmadan dolayı sabaha karşı yangın çıktı. Gaziantep'te bir iş yerinde büyük bir yangın meydana geldi. Organize sanayi bölgesi'ndeki (osb) bir iplik fabrikasının deposunda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Gaziantep'te iplik fabrikasının depo bölümünde çıkan yangın, 25 itfaiye aracı ve 60 itfaiye eri tarafından yaklaşık 1 saatlik çalışma sonucu kontrol. Vali davut gül yangın ile ilgili açıklama yaptı. Ambalaj fabrikasında çıkan yangın korkuttu. Organize sanayi bölgesi'ndeki bir elyaf fabrikasında yangın çıktı.

Son çıkarılan kapsamlı yapılandırma için ise başvurular 31 ağustos'ta bitecek.

Ambalaj fabrikasında çıkan yangın korkuttu. Gaziantep yangın içerikleri, son dakika haberleri ve daha fazlası haber7'de. Gaziantep şahinbey akkent mahallesinde bulunan sanayi sitesinde büyük bir yangın meydana geldi. Sedat peker'in son videosundan sonra gözler gaziantep'e çevrildi. Gaziantep son dakika haberleri : Gaziantep haberleri | gaziantep son dakika haberleri | yerel haberler, gaziantep ile özdeşleşen markaları ağırlıyor. Gaziantep'te gemi yapımında kullanılan malzemelerin bulunduğu bir depoda yangın çıktı. Mahalle sakinleri ise aynı depoda son 5 yılda 2 defa yangın çıktığını belirterek, tepki gösterdi. Organize sanayi bölgesinde bulunan bir elyaf fabrikasının geri dönüşüm bölümünde henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Gaziantep'te bakliyat işleme ve paketleme fabrikasında yangın çıktı. Gaziantep yangın haberleri ve gaziantep yangın hakkında en güncel gelişmeleri haber 7'de takip edin. Gaziantep son dakika haberleri, gazeteleri, internet manşetleri, yazarları, canlı tv ve radyoları. 24.07.2019 23:47 | son güncelleme:

Son daki̇ka… gaziantep'te yeni koronavirüs kararları alındı! Gaziantep haberleri | gaziantep son dakika haberleri | yerel haberler, gaziantep ile özdeşleşen markaları ağırlıyor. Gaziantep şahinbey akkent mahallesinde bulunan sanayi sitesinde büyük bir yangın meydana geldi. Gaziantep baştarla organize sanayi bölgesi'nde bulunan bir iplik fabrikasında çıkan yangını 15 saat süren söndürme çalışmaları sonucu söndürüldü. Gaziantep yangın haberleri ve gaziantep yangın hakkında en güncel gelişmeleri haber 7'de takip edin.

Gaziantep'te Korkutan Yangın - Son Dakika
Gaziantep'te Korkutan Yangın - Son Dakika from foto.sondakika.com
Son dakika gaziantep yangın haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Gaziantep'te iplik fabrikasının depo bölümünde çıkan yangın, 25 itfaiye aracı ve 60 itfaiye eri tarafından yaklaşık 1 saatlik çalışma sonucu kontrol. Gaziantep'in i̇slahiye ilçesi güllühüyük yolu üzerindeki saman dolu ambarda yangın çıktı. 111 bin gazi torunu ecdadıyla buluşuyor. Gaziantep'te bir iş yerinde büyük bir yangın meydana geldi. Son dakika gaziantep yangın haberi. Sanayi organize bölgesi'nde bulunan bir elyaf fabrikasının depo kısmında bilinmeyen nedenden dolayı yangın çıktı. Gaziantep baştarla organize sanayi bölgesi'nde bulunan bir iplik fabrikasında çıkan yangını 15 saat süren söndürme çalışmaları sonucu söndürüldü.

.çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor.gaziantep 3.

Gaziantep'te gemi yapımında kullanılan malzemelerin bulunduğu bir depoda yangın çıktı. Gaziantep'te masa sandalye imalathanesinde yangın. Gaziantep'te bakliyat işleme ve paketleme fabrikasında yangın çıktı. Gaziantep'te bulunan bir masal ve sandalye imalathanesinde yangın çıktı. Ambalaj fabrikasında çıkan yangın korkuttu. Gaziantep'teki yangın kontrol altına alındı. Mahalle sakinleri ise aynı depoda son 5 yılda 2 defa yangın çıktığını belirterek, tepki gösterdi. Gaziantep'te bir iş yerinde büyük bir yangın meydana geldi. 01:19 | suriyeli göçmenin acı ölümü! Gaziantep haberleri | gaziantep son dakika haberleri | yerel haberler, gaziantep ile özdeşleşen markaları ağırlıyor. Acı haber geldi… şehidin var gaziantep! 20:14 | gaziantep'te sokak ortasında husumetlisine kurşun yağdırdı. Son dakika gündem haberine göre gaziantep'te yalıtım malzemelerinin bulunduğu bir depoda yangın çıktı.

Gaziantep şahinbey akkent mahallesinde bulunan sanayi sitesinde büyük bir yangın meydana geldi. Acı haber geldi… şehidin var gaziantep! Gaziantep'te bulunan bir masal ve sandalye imalathanesinde yangın çıktı. 20:14 | gaziantep'te sokak ortasında husumetlisine kurşun yağdırdı. Gaziantep'te iplik fabrikasının depo bölümünde çıkan yangın, 25 itfaiye aracı ve 60 itfaiye eri tarafından yaklaşık 1 saatlik çalışma sonucu kontrol.

Son dakika haberi! Gaziantep'te orman yangını - Haberler
Son dakika haberi! Gaziantep'te orman yangını - Haberler from foto.haberler.com
Gaziantep'te bakliyat işleme ve paketleme fabrikasında yangın çıktı. Gaziantep baştarla organize sanayi bölgesi'nde bulunan bir iplik fabrikasında çıkan yangını 15 saat süren söndürme çalışmaları sonucu söndürüldü. .çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor.gaziantep 3. Son dakika gaziantep yangın haberi. Video haber.gaziantep'teki büyük yangın sonunda söndürüldü! 01:19 | suriyeli göçmenin acı ölümü! Gaziantep'te bulunan bir masal ve sandalye imalathanesinde yangın çıktı. Son çıkarılan kapsamlı yapılandırma için ise başvurular 31 ağustos'ta bitecek.

Gaziantep'te, organize sanayi bölgesi'nde bir iplik fabrikasının depo olarak kullanılan kısmında yangın çıktı.

Gaziantep'te bir iş yerinde büyük bir yangın meydana geldi. 111 bin gazi torunu ecdadıyla buluşuyor. Gaziantep'te gemi yapımında kullanılan malzemelerin bulunduğu bir depoda yangın çıktı. Gaziantep'te bakliyat işleme ve paketleme fabrikasında yangın çıktı. Organize sanayi bölgesi'ndeki (osb) bir iplik fabrikasının deposunda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Vali davut gül yangın ile ilgili açıklama yaptı. Son çıkarılan kapsamlı yapılandırma için ise başvurular 31 ağustos'ta bitecek. Sedat peker'in son videosundan sonra gözler gaziantep'e çevrildi. Bu arada hastanede tedavi gören ve dumandan etkilenen bazı hastalar ise hastanenin çatısına uzatılan yangın merdiveniyle kurtarıldı. Gaziantep baştarla organize sanayi bölgesi'nde bulunan bir iplik fabrikasında çıkan yangını 15 saat süren söndürme çalışmaları sonucu söndürüldü. 20:14 | gaziantep'te sokak ortasında husumetlisine kurşun yağdırdı. .çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor.gaziantep 3. İmamoğlu'ndan toplu taşımaya yks ayarı.

Gaziantep'teki yangın kontrol altına alındı son dakika yangın. Gaziantep'te bulunan bir masal ve sandalye imalathanesinde yangın çıktı.

Posting Komentar

0 Komentar